Solidscape T76

Bel nu: +32-3-3245324 Neem direct contact op

Trace 3D Printer is een 3D printer aanbieder die al menig bedrijf van een 3D printer heeft voorzien, bijvoorbeeld de Solidscape T76 of T66. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van 3D printers? Dan heeft u deze gevonden! Sinds 2013 levert Trace 3D Printer 3D printers én service aan diverse bedrijven en particulieren in België en Nederland. Wanneer u een 3D printer wilt aankopen, dan bekijken wij graag met u wat de beste optie is. Zo bent u er zeker van dat u geen miskoop doet.

Solidscape T76: snel en gebruiksvriendelijk

Weet u al wat u met een 3D printer wilt printen? De mogelijkheden breiden zich steeds verder uit. Het is al mogelijk om juwelen 3D te printen, maar ook de medische wereld en de industriële sector maken dankbaar gebruik van 3D technologie. De 3D printers van Solidscape, zoals de Solidscape T76 of T66, zijn waxprinters. Op zeer snelle wijze legt de printkop van deze printers verwarmde wax op een speciaal opbouwplatform, in de vorm die u wenst. U hoeft daar zelf weinig moeite voor te doen. De 3D printers van Solidscape kennen een hoge gebruiksvriendelijkheid en zijn eenvoudig te bedienen.

Wij beantwoorden uw vragen

Wilt u binnenkort een Solidscape T76 of T66 aankopen, maar bent u er toch nog niet zeker van of die printer aan uw verwachtingen zal voldoen? De medewerkers van Trace 3D Printer informeren u graag over de specificaties van de Solidscape T76 en andere printers. U kunt hen telefonisch bereiken door te bellen naar +32-3-3245324.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Wilt u meer informatie over onze producten nodig