3D printer België

Bel nu: +32-3-3245324 Neem direct contact op

Trace 3D Printer is specialist in België in driedimensionaal printen voor particulieren en het bedrijfsleven. Wij leveren de nieuwste modellen 3D printers aan scherpe prijzen. Zij leveren zeer goede prestaties, dankzij hun zeer precieze werking. Onze vestiging in België is er voor de Nederlandse en Belgische klant. Heeft u interesse in 3D printen, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van informatie en advies.

3D printer experts in België

Hoe een 3D printer werkt, leggen we je bij Trace 3D Printer België graag uit. U kunt bij ons diverse soorten 3D Printers kopen, die met verschillende technieken werken. Een printer die werkt met Wax maakt gebruik van verwarmde wasdruppels, die geprint worden op een speciaal opbouwplatform. De meest eenvoudige en goedkoopste techniek voor een 3D Printer is Fused Deposit Modelling ( FDM ), verkrijgbaar in verschillende modellen bij Trace 3D Printer in België. Deze manier van printen werkt door het verhitten van een plastic draad die laagje per laagje wordt aangebracht op een verwarmde bouwplaat. Deze verwarmde opbouwplaat wordt verplaatst in de Y- en Z-richting. De printkop zelf verplaatst zich in de X-richting waardoor er een figuur ontstaat. Fused Deposit Modelling ( FDM ) wordt ook wel een Melted Extrusion Manufacturing ( MEM ) genoemd.

Contacteer ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie over de 3D printers die Trace 3D Printer in België levert? Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier of door te bellen naar +32-3-3245324.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Wilt u meer informatie over onze producten nodig